Qui som?

Teràpies i Salut va néixer amb la voluntat d’ajudar i fer veure a cadascun allò que ens limita i impedeix està be amb nosaltres mateixos, donant les eines necessàries en cada moment pel desenvolupament de cada persona i per cada situació, ja sigui a nivell físic, mental o emocional, aconseguint trobar el equilibri necessari per poder gaudir la vida amb plenitud.

Ciències ancestrals com l’Acupuntura o la Moxibustió, altres més contemporànies com la Programació Neurolingüística o la Lògica Emocional, són eines d’us habitual a la nostre clínica.

A Teràpies i Salut sabem que el teu benestar és el nostre èxit.

Teràpias i Salut nació con la voluntad de ayudar y hacer ver a cada uno aquello que nos limita e impide estar bien con nosotros mismos, dando las herramientas necesarias en cada momento para el crecimiento de cada persona y para cada situación, ya sea a nivel físico, mental o emocional, consiguiendo encontrar el equilibrio necesario para poder disfrutar la vida con plenitud.

Ciencias ancestrales como la Acupuntura o la Moxibustión, otras más contemporáneas como la Programación Neurolingüística o la Lógica Emocional, son herramientas de uso habitual en nuestra clínica.

En Teràpies i Salut sabemos que tu bienestar es nuestro éxito.

pefots-png

Membre de la Federació europea de societats de medicina tradicional xinesa