Que és la Programació Neuro Lingüística.

Vol estar millor amb vostè mateix?

Vol prendre decisions més efectivament?

Vol millorar les seves relacions familiars i laborals?

Quins són els seus pensaments més freqüents i com influeixen en la seva vida quotidiana i en els negocis?

Es deprimeix fàcilment i no sap què fer?

Vol baixar de pes, deixar de fumar, i no pots aconseguir-ho?

Si es realitza questes preguntes o altres similars es un bon moment per veure’ns.

La PNL és un model, això vol dir que no és una teoria que intenta demostrar la realitat com a tal sinó que es tracta d’utilitzar conceptes i eines que provoquin canvis. És una representació a escala del que succeeix (o es creu que succeeix) de la realitat. No s’interessa per emetre lleis o judicis, simplement és una metodologia pragmàtica que produeix resultats.

El cervell és com un ordinador que processa informació. Tots els pensaments, accions i emocions són el resultat de processos neurocognitius. Quan s’entén això es pot comprendre que les nostres reaccions a tot el que ens passa, important o trivial, depèn de programacions (aprenentatges) previs que es poden re-programar per reaccionar de forma diferent.

Tot aprenentatge té una contrapart orgànica. Les connexions neuronals canvien amb l’aprenentatge i tota creença important produeix efectes orgànics en el cos. Els sistemes nerviós, immunològic i endocrí (en realitat tots els sistemes del cos) funcionen sistemàticament, és a dir, relacionats entre si.

Tot aprenentatge, creença, cognició, pensament, procés de canvi i percepció són possibles gràcies al llenguatge. Si es produeixen a través d’ell, poden modificar-se per ell també. L’ús correcte i apropiat del llenguatge és vital per al procés de canvi i desenvolupament personal.

El teu benestar és el nostre èxit.