Ara toca cuidar-nos la pell.

Poc a poc tornem als hàbits habituals desprès d’unes merescudes vacances, potser hem marxat de viatge a aquells llocs inoblidables o ens hem quedat a gaudir de la tranquil·litat del lloc on vivim quan tothom marxa, hem fet allò que ens venia de gust, hem pres el sol i ara tenim aquell color daurat a la nostre pell que tan ens agrada, hem sortit a sopar i hem compartit grans estones entranyables amb grans persones, hem fet excursions per racons màgics que ens han deixat imatges úniques, sigui el que sigui el que hagi’m fet ara hem de començar a cuidar el nostre cos dels excessos que a patit aquest dies.

Una de les parts del cos que més pateix es la pell, la pell es la barrera que ens protegeix del mitja que ens envolta i lògicament la que ha suportat més agressions. La pell es molt sensible a les accions produïdes per certs agents que habitualment estan en els nostres hàbits i actuen contra ella.

El tabac, l’alcohol, el sol, la contaminació, una alimentació rica en greixos i fregits o una manca de dormir i descans nocturn fa que paulatinament la pell vagi perden elasticitat, humitat i fermesa i tot això s’incrementa a la època estival on prenem el sol en grans quantitats malgrat ens protegim amb protector solar o augmentem significativament el consum d’alcohol i tabac.

A Teràpies i Salut tractem i cuidem aquest desgast dèrmic amb una teràpia totalment natural i efectiva, la micro acupuntura facial.

La micro acupuntura facial es tracta de la inserció indolora d’unes micro agulles que estimulen la regeneració natural i del propi cos del col·lagen (la proteïna que dona fermesa a la pell), de la elastina (li dona la elasticitat característica) i dels glicosoaminoglicans (retenen la humitat necessària per la pell).

La pell es regenera, torna a tindre aquella llum natural i característica de salut i joventut i perd les brillantors no desitjades que apareixen amb els anys, ens protegeix més i millor dels factors externs que ens afectaran en els propers temps com el fred, la pluja, el vent o qualsevol actiu extern que ens pugi afectar a la salut.

Ara es un bon moment per cuidar la nostra pell, per cuidar-nos a nosaltres.

Poco a poco volvemos a los hábitos habituales después de unas merecidas vacaciones, quizás nos hemos ido de viaje a aquellos lugares inolvidables o nos hemos quedado a disfrutar de la tranquilidad del lugar donde vivimos cuando todo el mundo se marcha, hemos hecho aquello que nos apetecía, hemos tomado el sol y ahora tenemos aquel color dorado en la nuestra piel que tanto nos gusta, hemos salido a cenar y hemos compartido grandes ratos entrañables con grandes personas, hemos hecho excursiones por rincones mágicos que nos han dejado imágenes únicas, sea cual sea lo que hagamos hecho ahora tenemos que empezar a cuidar nuestro cuerpo de los excesos que ha sufrido estos días.

Una de las partes del cuerpo que más sufre es la piel, la piel se la barrera que nos protege del media que nos rodea y lógicamente la que ha soportado más agresiones. La piel es muy sensible a las acciones producidas por ciertos agentes que habitualmente están en nuestros hábitos y actúan contra ella.

El tabaco, el alcohol, el sol, la contaminación, una alimentación rica en grasas y fritos o una carencia de sueño y descanso nocturno hace que paulatinamente la piel vaya perdiendo elasticidad, humedad y firmeza y todo esto se incrementa a la época estival donde tomamos el sol en grandes cantidades a pesar de protegernos con protector solar o aumentamos significativamente el consumo de alcohol y tabaco.

En Teràpias i Salud tratamos y cuidamos este desgaste dérmico con una terapia totalmente natural y efectiva, la micro acupuntura facial.

La micro acupuntura facial se trata de la inserción indolora de unas micro agujas que estimulan la regeneración natural y del propio cuerpo del colágeno (la proteína que da firmeza a la piel), de la elastina (le da la elasticidad característica) y de los glicosoaminoglicanos (retienen la humedad necesaria por la piel).

La piel se regenera, vuelve a tener aquella luz natural y característica de salud y juventud y pierde las brillanteces no deseadas que aparecen con los años, nos protege más y mejor de los factores externos que nos afectarán en los próximos tiempos como el frío, la lluvia, el viento o cualquier activo externo que nos pueda afectar a la salud.

Ahora es un buen momento para cuidar nuestra piel, para cuidarnos a nosotr@s.