Saber gestionar be els canvis

La vida es un canvi constant i és degut a aquest canvi que evolucionem i creixem com espècie i a nivell individual. Però els canvis poden fer que ens sentim incomodes amb ells, que ens aferrem al benestar del passat i no els vulguem acceptar, les pors, les inseguretats i altres sensacions fan possible que ens aturem.


Acceptar els canvis fa que la nostre zona de confort, que es on física, mental i emocionalment ens desenvolupem habitualment, creixi amb nosaltres. Us deixo un link d’un excel·lent vídeo de Matti Hemmi, dibuixat per Ramón Rodríguez i realitzat per Haiku Films sobre la zona de confort i per que la majoria de la gent no ens atrevim a somiar i el que ens perdem amb això.  video

La vida es un cambio constante y es debido a este cambio que evolucionamos y crecemos como especie y a nivel individual. Pero los cambios pueden hacer que nos sintamos incómodos con ellos, que nos aferremos al bienestar del pasado y no los queramos aceptar, los miedos, las inseguridades y otras sensaciones hacen posible que nos detengamos. Aceptar los cambios hace que nuestra zona de confort, que es donde física, mental y emocionalmente nos desenvolvemos habitualmente, crezca con nosotros. Os dejo un link de un excelente video de Matti Hemmer, dibujado por Ramón Rodríguez y realizado por Haiku Films sobre la zona de confort y por qué la mayoría de la gente no nos atrevemos a soñar y lo que nos perdemos con ello.  video